sadsad x
asdasd

SADAKAT KART ÜYELİK PROGRAMI KATILIM KOŞULLARI

LUFİAN PAZARLAMA HİZMETLERİ A.Ş. (LUFİAN olarak anılacaktır) tarafından, LUFİAN SADAKAT ÜYELİK PROGRAMI, programa dahil olmak isteyen ve üyelik koşullarını kabul eden müşterilere ve kişilere özel kampanyalar, kişiye özel ürün ve hizmetler geliştirmek ve sunmak, özel indirimler sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir üyelik programıdır.

 

Bu program kapsamında üyeler, yukarıda Kişisel verilerle ilgili aydınlatma metninde açıklandığı şekilde kişisel bilgilerinin, yine aynı metinde belirtilen amaçlar ve hukuki gerekçelerle işleneceği hususunda detaylı olarak bilgilendirildiklerini kabul ederler

 

LUFİAN  SADAKAT PROGRAMI kapsamına dahil olan her bir üyenin gsm numarası aynı zamanda sadakat programı üyelik numarası olarak tanımlanacak ve üye bu kart ile işlem yapabilecektir.

 

LUFİAN SADAKAT PROGRAMI ücretsizdir. LUFİAN tek taraflı olarak her zaman ile ilgili uygulamaları değiştirme, programı iptal etme ve durdurma hakkına sahiptir.

 

LUFİAN SADAKAT PROGRAMI 18 yaşın üzerinde olan gerçek kişiler üye olabilir.

 

  • SADAKAT PROGRAMINA katılım koşullarını kabul ederek katılan müşterilere hoş geldin puanı olarak ilk alışverişlerinin %1 oranında Lufian puan tanımlanır. Lufian Puan sadece Lufian mağazalarında, Lufian mobil uygulamasında ve ikinci bir duyuru müteakip Lufian.com.da kullanılabilecektir. Hoş geldin puanı oranı LUFİAN tarafından dönemsel olarak değiştirilebilir
  • Kazanılan her 1 Puan karşılığı 1 TL’dir.
  • Kazanılan puanlar kazanıldığı yıldan sonraki yıl sonunda silinecektir. Örnek 1 Mayıs 2022 de kazanılan puan  31 Aralık 2023 tarihinde silinecektir.
  • Bu program kapsamında özel kampanyalar için özel oranlarda ve özel süreler için tanımlanmış puanlar da kazanıl Bu özel kampanyalar ayrıca duyurulacak ve puan kullanım koşulları farklı olabilecektir. Örnek 1-5 Mayıs tarihinde 1000 TL harca 100 puan kazan. 100 Puanın son kullanma tarihi 1 Haziran’dır. Kullanılmayan puanlar silinecektir.
  • Müşteri aldığı ürünleri iade ederse, o alışverişten kazandığı puanlar silinecektir. Kazandığı puanları harcamış ise puan hesabı eksiye düşecektir.
  • Lufian Puan kazanılması için Lufian mağazalarından alışveriş yapılması ve fatura düzenlenmiş olması gerekir.
  • Lufian puanlar para yerine kullanılamaz ve para olarak iade alınamaz. Sadece Lufian alışverişlerinde Lufian mağazalarında geçerlidir
  • Lufian Sadakat programı üyelik avantajları yalnızca sözleşmede adı yazılı üye tarafından kullanılabilir, başkasına devredilemez ve kullanıdırlamaz.
  • Lufian puan kullanımı aşamasında üye sahibine SMS gönderilecektir. Gerekli durumlarda üye sahibinin kimlik kontrolü kasa görevlisi tarafından yapılacaktır.
  • Tüzel kişiler Lufian Clubın tanıdığı avantaj ve faydalardan yararlanamaz, talep ve hak iddia edemez.

 

Üye, işbu Sözleşme kapsamında onay vermesi ile birlikte, LUFİAN  SADAKAT PROGRAMI yürütülecek uygulamalar çerçevesinde LUFİANtarafından genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklam, pazar araştırmaları anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları sunulmasına izin vermiş olacağını bilir ve kabul eder. Üye, LUFİAN  SADAKAT PROGRAMI üyesi olurken verdiği bilgilerinin bu amaçlarla kullanılacağını bilir ve kabul eder.

 

LUFİAN SADAKAT PROGRAMI üye programı sisteminin altyapısındaki arızalar nedeniyle geç veya yanlış alınan duyuru, promosyon puan vb.'den, Üye'ye imkan sağlanamamasından dolayı LUFİAN sorumlu tutulamaz.

 

Üye LUFİAN SADAKAT PROGRAMI kapsamında kazandığı haklarından, geçerli koşullar dahilinde, üyelik sona erme tarihine kadar yararlanabilecektir.

 

Üye, LUFİAN  SADAKAT PROGRAMI’na, kendisine gsm hattı üzerinden gönderilen linkteki veya www.lufian.com.’dan giriş yaptığında, üyenin giriş yaptığı ilgili tarayıcıya erişim bilgilerini kaydetme ya da hatırlatma onayı vermesi durumunda, üye kişisel verilerinin ilgili tarayıcıda görüntülenebilir olmasına olanak sağlamış olacaktır. Bu durumda 3. Kişiler tarafından üyenin kişisel bilgilerine erişimi söz konusu olur ise sorumluluk üyenin kendisi olacak, LUFİAN sorumlu tutulamayacaktır.

 

Taraflar birbirlerine çağrı merkezini arayarak, web sitesi üzerinden, yazılı veya e-posta bildirimi ile işbu Sözleşmeyi feshetmekte ve üyeliği sona erdirmekte serbesttirler.

 

Üye LUFİAN’a bu form ile açıkladığı ve diğer şekillerde açıklayacağı bilgilerinin doğru olduğunu, bunlarda değişiklik olması halinde bunları güncelleyeceğini, söz konusu bilgilerin gerçeğe aykırı olması, veya gerçeğe aykırı gelmesi sebebiyle LUFİAN’ın maruz kalabileceği her türlü zararı karşılayacağını, uyuşmazlık dahilinde LUFİAN kayıtlarının kesin delil sayılacağını kabul eder.

 

Üye, LUFİAN’a verdiği bilgileri LUFİAN’ın iş ortakları ve kampanya ortağı diğer kurum ve kuruluşlarla, paylaşılan kurum ve kurumların hiç bir surette iletişim kurmaması kaydıyla üyenin bu sözleşme kapsamında verdiği Kişisel Verilerin işlenmesi ve Kullanımı İzni kapsamında paylaşabileceğini kabul ve beyan eder. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişiler verilerin korunmasına ilişkin politikalarına ve detaylı bilgilendirmeye www.lufian.com. web sitesinde yer alan “Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması” kısmından ulaşabilirsiniz.

 

LUFIAN PAZARLAMA HİZMETLERİ A.Ş. (VERİ SORUMLUSU)

ADRES: Gökevler Mah. 2312 Sok. No:26/5 Esenyurt/ İstanbul Türkiye

TELEFON: 0 850 811 8 536

MERSİS: 0609057022600018

WEB ADRESİ: www.lufian.com

LUFİAN SADAKAT KART PROGRAMI ONAY METNİ

 

LUFİAN PAZARLAMA HİZMETLERİ A.Ş. A.Ş tarafından tarafıma iletilen SADAKAT KART PROGRAMI üyelik koşullarını ve kişisel verilerimle ilgili bilgilendirme metnini okudum. SADAKAT KART PROGRAMI ÜYELİK KATILIM KOŞULLARINI KABUL EDİYORUM.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.